Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ηλεκτροβάνα 1'' Rain Βird 24V Ρεύματος

  • Κωδικός Προϊόντος: 4831600

  • Κατασκευαστής:  Rain Bird
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 19€

Περιγραφή

Η Ηλεκτροβάνα DV100 24V Ρεύματος χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V.


Κατασκευασμένη από ισχυρό πλαστικό PVC, με το άνω και το κάτω μέρος να συγκρατιούνται από έξι ανοξείδωτες βίδες Phillips και εσωτερική μεμβράνη υψηλών αντοχών. Η είσοδος και η έξοδος έχουν θηλυκό σπείρωμα με διατομή 1", η πίεση λειτουργίας είναι από 1-10,4 bar και η ποσότητα που μπορεί να διοχετεύσουν κυμαίνεται περίπου στα 5 m³/h. Στο πάνω σώμα περιλαμβάνετια χειροκίνητη βαλβίδα εξωτερικής εκτόνωσης.


Η ηλεκτροβάνα μπορεί να λειτουργήσει και χειροκίνητα με περιστροφή ¼ του πηνειού. Το πηνείο μπορεί να αποτελέσει και αυτοτελές κομματι.


 Οι ηλεκτροβάνες τις Rain Bird αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την αυτοματοποίηση θερμοκηπίων, ανοικτών καλλιεργειών και κήπων.

 

Rain Bird κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων άρδευσης κήπων και αγροτικών εφαρμογών, με εξειδίκευση στους εκτοξευτήρες, στην αυτοματοποίηση και τα ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου άρδευσης μεγάλων περιοχών.


Πηγή Πληροφοριών: Rain Bird, Καδιανάκης ΑΕ

Ηλεκτροβάνα 1" 24V Ρεύματος

Είσοδος-Έξοδος 1" Θηλυκό Σπείρωμα

Πίεση Λειτουργίας 1-10.4bar

Μέση Παροχή 5m³/h

Δυνατότητα Χειροκίνητου Ανοίγματος

Σώμα από Ισχυρό Πλαστικό PVC

Άμεση Ανταπόκριση Ανοίγματος-Κλεισίματος

Βίδα Εξωτερικής Εκτόνωσης

Συνδυάζεται με Προγραμματιστές Ρεύματος 24V

Ιδανική για Θερμοκήπια, Ανοικτές Καλλιέργειες, Κήπους

 

Διαστάσεις :

Μ: 11.2cm, Π: 8cm, Υ: 13.7cm

  • Η ηλεκτροβάνες τις Rain Bird αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την αυτοματοποίηση των δικτύων άρδευσης.
  • Χρησιμοποείται για διατομές σωλήνων Φ16, Φ20, Φ25 και Φ32
  • Κάθε 2 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Προσοχή!! Οι ηλεκτροβάνες να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.

Είδαν επίσης