Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ηλεκτροβάνα 2'' με F.C κ΄Μειωτή Πίεσης 24V Ρεύματος Netafim

  • Κωδικός Προϊόντος: 4831640

  • Κατασκευαστής:  NETAFIM
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 78,01€

Περιγραφή

Η Ηλεκτροβάνα Aquanet 2561 με Flow Control 2"  24V  και Μειωτή Πίεσης της Netafim χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός Προγραμματιστή Ρεύματος 24V.


Κατασκευασμένη από ισχυρό πλαστικό και  με εσωτερική μεμβράνη αντοχής, τόσο στην πίεση του δικτύου όσο και στα λιπάσματα που μπορεί να διαχέονται μέσα από αυτό. Η είσοδος και η έξοδος έχουν θηλυκό σπείρωμα με διατομή 2", η πίεση λειτουργίας είναι από 0.3-10 bar και η ποσότητα που μπορεί να διοχετεύσουν κυμαίνεται περίπου στα 34 m³/h. Περιλαμβάνουν Flow Control για την ρύθμιση της παροχής, χειροκίνητο άνοιγμα και κλείσιμο, φίλτρο εισόδου της μεμβράνης, και μειωτή πίεσης με εύρος ρύθμισης 0.7-4.5bar.


Οι ηλεκτροβάνες της Netafim αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την αυτοματοποίηση θερμοκηπίων, ανοικτών καλλιεργειών και κήπων.  


Netafim η πρωτοπόρος και μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προϊόντων άρδευσης με έδρα το Ισραήλ. Με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και μια μεγάλη παράδοση στην στάγδην άρδευση.


Πηγή Πληροφοριών: Netafim, Καδιανάκης ΑΕΗλεκτροβάνα Aquanet 2561 Netafim

Flow Control για Ρύθμιση Παροχής

Μειωτή Πίεσης 0.7-4.5bar

Είσοδος-Έξοδος 2" Θηλυκό Σπείρωμα

Πίεση Λειτουργίας 0.3-10bar

Παροχή 1-35 m³/h

Δυνατότητα Χειροκίνητου Ανοίγματος

Φίλτρο στην Είσοδο της Μεμβράνης

Σώμα από Ισχυρό Πλαστικό

Άμεση Ανταπόκριση Ανοίγματος-Κλεισίματος

Συνδυάζεται με Προγραμματιστές Ρεύματος 24V

Ιδανική για Θερμοκήπια, Ανοικτές Καλλιέργειες, Κήπους

Προέλευση Ισραήλ


Διαστάσεις :

Μ: 18cm, Π: 12cm, Υ: 17cm

  • Η ηλεκτροβάνες τις Netafim αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την αυτοματοποίηση των δικτύων άρδευσης.
  • Βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτροβάνας είναι ότι μπορεί να ρυθμιστεί τόσο η παροχή του νερού με το Flow Control όσο και η πίεση εξόδου. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει σε χαμηλή πίεση δικτύου,
  • Κάθε 2 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Προσοχή!! Οι ηλεκτροβάνες να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη