Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ηλεκτροβάνα 1 1/2" 24V Ρεύματος Dorot

  • Κωδικός Προϊόντος: 4831750

  • Κατασκευαστής:  Dorot
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 94€

Περιγραφή

Η Ηλεκτροβάνα 1 1/2" 24V Ρεύματος της Dorot  χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V.


Κατασκευασμένη από ισχυρό πλαστικό και  με εσωτερική μεμβράνη αντοχής, τόσο στην πίεση του δικτύου όσο και στα λιπάσματα που μπορεί να διαχέονται μέσα από αυτό. Η είσοδος και η έξοδος έχουν θηλυκό σπείρωμα με διατομή 1 1/2", η πίεση λειτουργίας είναι από 1-10 bar και η ποσότητα που μπορεί να διοχετεύσουν κυμαίνεται περίπου στα 10 m³/h. Περιλαμβάνουν  χειροκίνητο άνοιγμα και κλείσιμο και φίλτρο εισόδου της μεμβράνης.


Η Ηλεκτροβάνα είναι σχεδιασμένη με ευθεία ροή, δηλαδή οι απώλειες πίεσης και παροχής είναι ελάχιστες, ενώ ο ειδικός εσωτερικός σχεδιασμός δημιουργεί άμεση ανταπόκριση της εντολής ανοίγματος και κλεισίματος.


Οι ηλεκτροβάνες τις Dorot αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την αυτοματοποίηση θερμοκηπίων, ανοικτών καλλιεργειών και κήπων.  


Dorot κορυφαία εταιρεία κατασκευής βαλβίδων ελέγχου με έδρα το Ισραήλ.  


Πηγή Πληροφοριών: Dorot, Καδιανάκης ΑΕΗλεκτροβάνα 1 1/2" 24V Ρεύματος

Είσοδος-Έξοδος 1 1/2" Θηλυκό Σπείρωμα

Πίεση Λειτουργίας 1-10bar

Μέση Παροχή 10 m³/h

Δυνατότητα Χειροκίνητου Ανοίγματος

Φίλτρο στην Είσοδο της Μεμβράνης

Σώμα από Ισχυρό Πλαστικό

Ευθείας Ροής με Λιγοστές Απώλειες

Άμεση Ανταπόκριση Ανοίγματος-Κλεισίματος

Συνδυάζεται με Προγραμματιστές Ρεύματος 24V

Ιδανική για Θερμοκήπια, Ανοικτές Καλλιέργειες, Κήπους

 

Διαστάσεις :

Μ: 20cm Π: 13.5cm Y:15cm

  • Η ηλεκτροβάνες τις Dorot αποτελούν κορυφαία επιλογή για την αυτοματοποίηση των δικτύων άρδευσης.
  • Βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτροβάνας αποτελεί η εσωτερική ευθεία ροή, που έχει σαν αποτέλεσμα τις ελάχιστες απώλειες παροχής και πίεσης. Επίσης ο ειδικός σχεδιασμός της εσωτερικής μεμβράνης επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση της εντολής του προγραμματιστή.
  • Κάθε 2 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Προσοχή!! Οι ηλεκτροβάνες να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.

Είδαν επίσης