Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Φρουτοσυλλέκτης WOLF-Garten RG-M

  • Κωδικός Προϊόντος: 4864600

  • Κατασκευαστής:  WOLF-Garten
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 21€

Περιγραφή

Ο Φρουτοσυλλέκτης RG-M της  WOLF-Garten  χρησιμοποιείται για την συλλογή φρούτων από ψηλά σημεία και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.


Κατασκευασμένος υψηλής ποιότητας πλαστικό με μεταλλική βάση και υφασμάτινο διχτάκι. Η γωνία του μπορεί να ρυθμιστεί, υπάρχει κοφτερή λεπίδα για το κόψιμο του μίσχου του καρπού και ειδικές εγκοπές περιμετρικά που βοηθάνε στην συγκράτηση του καρπού.  Συνδυάζεται με τα εργαλεία της σειράς  multi-star®, όπου στην ίδια λαβή  με ένα κλικ εύκολα μπορούν να αλλαχτούν και να συνδυαστούν πολλά άλλα εργαλεία της σειράς.


Το βάρος του συλλέκτη είναι 250gr και έχει 12 δόντια για την συγκράτηση του καρπού . Στο πίσω μέρος έχει διάτρητο σημείο που βοηθάει στην αποθήκευση του.


Τα εργαλεία multi-star® αποτελούν μια ιδανική και ποιοτική λύση που κάνουν ευχάριστη και ευκολότερη την εργασία στον κήπο.


H WOLF-Garten ξεχωρίζει για τις καινοτόμες λύσεις με έμφαση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια. Γερμανική εταιρία που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση των δένδρων, θάμνων, την επεξεργασία του χώματος και  την φροντίδα του κήπου γενικότερα.

 

Πηγή Πληροφοριών:WOLF-Garten, Καδιανάκης ΑΕΦρουτοσυλλέκτης WOLF-Garten RG-M

Ρυθμιζόμενη Γωνία

Υψηλής Ποιότητας και Αντοχής

Κοφτερή Λεπίδα

Σύστημα Αποσύνδεσης Κλικ

Συνδυασμός με την σειρά Multi-Star

Εγκοπές για την Συγκράτηση του Καρπού

12Δόντια

Βάρος: 250gr

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις

Μ:30cm, Π:15cm, Υ:7.5cm


  • Προτείνεται να συνδιαστεί με στυλιάρι ZM-V3 ή 4
  • Συνδυάστε το με τα Εργαλεία της σειράς Multi-Star της Wolf-Garten.

Είδαν επίσης