Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Φίλτρο Δίσκων 2" Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4742150

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 18€

Περιγραφή

Το Φίλτρο Δίσκων 2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, στην ηλιακή ακτινοβολία και στα λιπάσματα που περνούν μέσω του νερού άρδευσης. To σώμα  είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (Πολυπροπυλένιο)  όπως και το εσωτερικό στέλεχος με τους δίσκους που συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Η είσοδος και η έξοδος του φίλτρου είναι διαμέτρου 2¨ με αρσενικό σπείρωμα, μπορεί να περάσει παροχή μέχρι 25 m³/h, η μεγίστη πίεση λειτουργίας 8 bar, ενώ οι δίσκοι (κόκκινοι) συγκρατούν σωματίδια 120mesh ή 130micron. Με ένδειξη κατεύθυνσης του νερού και 2 θέσεις για τοποθέτηση μανόμετρων πίεσης, ενώ στο καπάκι υπάρχει θηλυκό σπείρωμα 1/2" για την προαιρετική τοποθέτηση βάνας καθαρισμού.


Εύκολο στον καθαρισμό ξεβιδώνοντας το καπάκι αφαιρείται  το εσωτερικό στέλεχος και ξεπλένεται με καθαρό νερό. Τοποθετείται σε ευθεία σύνδεση για την προστασία δικτύων με ενσωματωμένη σταγόνα, με σταλάκτες και μικροεκτοξευτήρες ή σε κήπους. 

 

Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτέλουν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  

Πηγή Πληροφοριών: Rivulis-Eurodrip, Καδιανάκης ΑΕ

Φίλτρο Δίσκων Γραμμής

Σώμα Πλαστικό από Πολυπροπυλένιο

Στέλεχος Πλαστικό με Δίσκους

Είσοδος-Έξοδος 2¨ Αρσενικό

Παροχή έως 25 m³/h

Πίεση Λειτουργίας έως 8 bar

Σίτα 120mesh ή 130 Micron

Μεγάλη Επιφάνεια Σίτας 490 cm²

Χρώμα Δίσκων Κόκκινο

Μήκος Σίτας 18cm

Υποδοχή Τοποθέτησης Βάνας Καθαρισμού

Με Ένδειξη Ροής του Νερού

Δύο Θέσεις για Μανόμετρα 1/4΄΄

Χρήση σε Θερμοκήπια, Δενδρώδεις, Κήπους κ.α.

 

Διαστάσεις

Μ: 29cm, Π:15cm, Υ: 26 cm

  • Το Φίλτρο πλεονεκτεί για την μεγάλη επιφάνεια των δίσκων του (ως απλό φίλτρο γραμμής) σε σχέση με τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο το διάστημα καθαρισμού.
  • Τοποθετείτε σε διατομές σωλήνων μέχρι και Φ63. Σε οριζόντια τοποθέτηση προτιμότερο είναι το ανοιγόμενο καπάκι να κοιτάζει προς το έδαφος.
  • Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου και εξόδου του νερού είναι μεγαλύτερη από μία ατμόσφαιρα. Κάντε τακτικό έλεγχο για καθαρισμό του φίλτρου, σε περίπτωση που δεν καθαρίζετε εκτός από την μείωση της παροχής του νερού, υπάρχει και ο κίνδυνος θραύσης του σώματος.
  • Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάτε από το σωματίδια που μεταφέρει το νερό.
  • Ο καθαρισμός γίνεται αφαιρώντας το στέλεχος των δίσκων, ξεβιδώνετε η βάση που συγκρατεί τους δίσκους για να χαλαρώσουν και ξεπλύνονται με καθαρό νερό.
  • Προτιμότερο να τοποθετείτε μετά την  κεντρική βάνα για να μην δέχεται την πίεση του  κεντρικού δικτύου.

Είδαν επίσης