Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Φίλτρο Σίτας Γωνιακό Ανοξείδωτο

  • Κωδικός Προϊόντος: 4578

  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 156€

Περιγραφή

Το Ανοξείδωτο Γωνιακό Μεταλλικό Φίλτρο Σίτας χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό του νερού άρδευσης από άμμο και άλλα ανόργανα υλικά.


Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με εσωτερικό στέλεχος από πλαστικό και σίτα ανοξείδωτη. Είσοδος νερού από το πλάι και κάθετη έξοδος, με αρσενικό σπείρωμα, διαθέσιμο σε 2¨, 2 1/2¨ και 3¨, πίεση λειτουργίας 10 bar, παροχή από 20-50 m³/h και σίτα 120 mesh ή 150 micron. Με μία επιπλέον έξοδο στο πλάι 1/2" με αρσενικό σπείρωμα για την τοποθέτηση βάνας καθαρισμού. Ο καθαρισμός του γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, ξεβιδώνοντας το τιμόνι συγκράτησης στο καπάκι, απομακρύνεται το εσωτερικό στέλεχος το οποίο ξεπλένετε με καθαρό νερό.


Τοποθετείται σε γωνιακή σύνδεση για την προστασία δικτύων με ενσωματωμένη σταγόνα, με σταλάκτες και μικροεκτοξευτήρες ή σε κήπους. 

 

Φίλτρο Σίτας Γωνιακό Inox

Σώμα Ανοξείδωτο

Στέλεχος Πλαστικό με Inox Σιτα

Είσοδος στο Πλάι

Έξοδος Κάθετη

Διαστάσεις 2¨, 2 1/2¨, 3¨

Παροχή από 20 έως 40 m³/h

Πίεση Λειτουργίας έως 10 bar

Σίτα 120mesh ή 125 Micron

Μήκος Σίτας 47cm

Διάμετρος Σίτας 11cm

Με Επιπλέον Έξοδο 1/2¨

Χρήση σε Θερμοκήπια, Δενδρώδεις, Υπαίθρια, Κήπους κ.α.

 

Διαστάσεις

Μ: 20cm, Π:18cm, Υ: 65 cm

  • Τοποθετείτε σε διατομές σωλήνων από Φ63 μέχρι και Φ90.
  • Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου και εξόδου του νερού είναι μεγαλύτερη από μία ατμόσφαιρα. Κάντε τακτικό έλεγχο για καθαρισμό του φίλτρου, σε περίπτωση που δεν καθαρίζετε εκτός από την μείωση της παροχής του νερού, υπάρχει και ο κίνδυνος θραύσης του σώματος.
  • Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάτε από το σωματίδια που μεταφέρει το νερό.
  • Μετά τον καθαρισμό στο κλείσιμο του φίλτρο βεβαιωθείτε ότι το στέλεχος τοποθετείται σωστά στις θέσεις του άνω και κάτω δακτυλίου στεγάνωσης.
  • Προτιμότερο να τοποθετείτε μετά την  κεντρική βάνα για να μην δέχεται την πίεση του  κεντρικού δικτύου σε περίπτωση που η πίεση είναι πάνω από 10 bar.

Είδαν επίσης