Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Φίλτρο Σίτας 3" Ημιαυτ/μενο Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4740080

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 145€

Περιγραφή

Το Ημιαυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Σίτας της Rivulis χρησιμοποιείται για το καθαρισμό αρδευτικών δικτύων με επιβαρυμένα αιωρούμενα σωματίδια.

 

Το σώμα του φίλτρου είναι κατασκευασμένο από ισχυρό πλαστικό που χωρίζεται σε 2 τμήματα και ενώνονται με μεταλλικό ανοξείδωτο σφικτήρα. Εσωτερικά περιλαμβάνει πλαστικό στοιχείο με ανοξείδωτη σίτα. Μέσα στην στοιχείο έχει τοποθετηθεί ένα σύστημα αυτόματης αναρρόφησης με άξονα που προεκτείνεται έξω από το φίλτρο και παίρνει κίνηση χειροκίνητα από μια μανιβέλα. Σκοπός του συστήματος είναι ανοίγοντας την βάνα καθαρισμού και με την αργή περιστροφή της μανιβέλας να καθαρίζεται η σίτα αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί. Επίσης στο φίλτρο εξωτερικά περιλαμβάνεται ένα οπτικό σύστημα που λειτούργει ως δείκτης όταν χρειάζεται η σίτα καθάρισμα.

 

Η διατομή του φίλτρου είναι 3¨ αρσενικό σπείρωμα,  παροχή είναι από 40 m³/h, η μέγιστη πίεση λειτουργίας τα 10bar, η σίτα έχει φίλτρανση 120mesh και επιφάνεια 1270 cm³ .

 

Τοποθετείται σε οριζόντια σύνδεση για την προστασία των δικτύων άρδευσης με ενσωματωμένων σταγόνων, σταγόνων , μικροεκτοξευτήρων και εκτοξευτήρων.

 

Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  

Πηγή Πληροφοριών: Rivulis-Eurodrip, Καδιανάκης ΑΕ
Ημιαυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Σίτας

Σωμα Πλαστικό από Πολυπροπυλένιο

Διάμετρος 3¨ Αρσενικό Σπείρωμα

Επιφάνεια Φίλτρανσης 1270 cm³

Παροχή 40 m³/h

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 10bar

Πλαστικό Στέλεχος με Inox Σίτα

Φίλτρανση 120mesh

Εσωτερικό Σύστημα Αυτόματου Καθαρισμού

Βάνα Καθαρισμού

Χρησιμοποιείται για τον Καθαρισμό των Δικτύων Άρδευσης


Διαστάσεις :

Μ: 34cm, Π: 20cm, Y:93cm

Βάρος: 9kg

  • Το φίλτρο πλεονεκτεί για το εσωτερικό σύστημα  καθαρισμού τις σίτας που δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί το φίλτρο για να καθαριστεί.
  • Το φίλτρο τοποθετείται ακολουθώντας την φορά ροής που βρίσκεται στο σώμα του φίλτρου.
  • Το φίλτρο καθαρίζεται όταν η διαφορά εισόδου με εξόδου είναι 1bar, ανοίγοντας τον σφαιρικό διακόπτη και περιστρέφοντας την μανιβέλα. Ο εξωτερικά του φίλτρου υπάρχει ένα σύστημα που δείχνει την διαφορά όταν φτάσει το 1 bar