Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ελαιοραβδιστικό Olivion και Μετατροπέας Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 1.050€

Περιγραφή

Το Ελαιοραβδιστικό P230 Olivion της Pellenc χρησιμοποιείται για στην συγκομιδή της ελιάς γρήγορα, ξεκούραστα και  μεγάλη απόδοση. Κατάλληλο για ελιές που προορίζονται για έκθλιψη αλλά και για βρώσιμες. Με μετατροπέα για την δυνατότητα λειτουργίας με μπαταρία 12V.

 

Τα ραβδιά(34cm) είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αφρό για ευαίσθητους καρπούς, σωλήνας αλουμινίου και πατενταρισμένη εργονομική χειρολαβή με διακόπτη On/Off. Ο σχεδιασμός του συστήματος  της κεφαλής, η τοποθέτηση των ραβδιών αλλά και η κίνηση της, επιτρέπουν την μέγιστη απόδοση σαν ελαιοραβδιστική βέργα με σχεδόν μηδενική ζημιά στο ελαιόδενδρο και το καρπό. Επίσης η κεφαλή τοποθετείται σε 2 θέσεις ανάλογα την ποικιλία της ελίας.

 

Το μήκος του ελαιραβδιστικού είναι 2.3m,το πλάτος της κεφαλής 38cm, το βάρος του 2.5kg, ηλεκτρικός κινητήρας της Pellenc με ισχύς 380w, το επίπεδο δονήσεων 9.9m/s². Η τροφοδοσία μπορεί να γίνει μέσω μπαταριών της Pellenc ή με μπαταρία 12V μέσω του ειδικού μετατροπέα της Pellenc.

 

Ο μετατροπέας έχει 0.8m καλώδιο με ακροδέκτες για την σύνδεση πάνω στην μπαταρία και 12m καλώδιο για την άνετη λειτουργία του ελαιοραβδιστικού. Επίσης υπάρχει ειδικός ιμάντας για την στήριξη του μετατροπέα πάνω στην μπαταρία

 

Το Olivion P230 είναι ένα εξαιρετικό ελαιοραβδιστικό, ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη και επικερδή εργασία. Με μεγάλη παραγωγικότητα, εργονομία στην χρήση, ελάχιστο κόστος κατανάλωσης, φιλικό προς το δένδρο και τον καρπό, φιλικό προς το περιβάλλον καθώς έχει μηδενικής εκπομπές.

 

 H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ

Ελαιοραβδιστικό P230 Pellenc

Μετατροπέας 12/44V

Ραβδιά από Ανθρακονήματα

Διάρκεια Μπαταρίας(100Α): 1 Ημέρα

Ισχύς 380W

Μήκος: 230cm

Πλάτος Χτένας: 38cm

Βάρος: 2.5kg

Βάρος Μετατροπέα: 2kg

Διακόπτης ON/OFF

Επίπεδο Δονήσεων 9.9m/s²

Αποδοτική και Ελαφριά

Προέλευση Γαλλία

 

Διαστάσεις:

Μ: 230cm, Π:38cm, Υ: 10cm

Διαστάσεις Μετατροπέα:

Μ: 20cm, Π:8cm, Υ: 15cm

  • Το ελαιοραβδιστικό P230 της Pellenc πλεονεκτεί για την ποιότητα του ραβδίσματος του καθώς δεν τραυματίζει ούτε το δένδρο ούτε τον καρπό. Επίσης η παραγωγικότητα του αλλά και η εργονομία που προσφέρει στον χρήστη το κάνουν το απόλυτο μηχάνημα για την συγκομιδή ελιάς.
  • Κάθε τέλος ή κάθε αρχή της περιόδου ελαιοσυγκομιδής να γίνεται τεχνικός έλεγχος και service από εξειδικευμένο συνεργείο.

Είδαν επίσης