Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ελαιοραβδιστικό Olivion και Μπαταρία Olivion+ Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 4 μέρες
Τιμή: 
  • 1.950€

Περιγραφή

Το Ελαιοραβδιστικό P230 Olivion της Pellenc χρησιμοποιείται για στην συγκομιδή της ελιάς γρήγορα, ξεκούραστα και  μεγάλη απόδοση, σε συνδυασμό με την μπαταρία πλάτης Olivion+. Κατάλληλο για ελιές που προορίζονται για έκθλιψη αλλά και για βρώσιμες.

 

Τα ραβδιά(34cm) είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αφρό για ευαίσθητους καρπούς, σωλήνας αλουμινίου και πατενταρισμένη εργονομική χειρολαβή με διακόπτη On/Off. Ο σχεδιασμός του συστήματος  της κεφαλής, η τοποθέτηση των ραβδιών αλλά και η κίνηση της, επιτρέπουν την μέγιστη απόδοση σαν ελαιοραβδιστική βέργα με σχεδόν μηδενική ζημιά στο ελαιόδενδρο και το καρπό. Επίσης η κεφαλή τοποθετείται σε 2 θέσεις ανάλογα την ποικιλία της ελίας.

 

Το μήκος του ελαιραβδιστικού είναι 2.3m,το πλάτος της κεφαλής 38cm, το βάρος του 2.5kg, ηλεκτρικός κινητήρας της Pellenc με ισχύς 380w, το επίπεδο δονήσεων 9.9m/s². Η τροφοδοσία μπορεί να γίνει μέσω μπαταριών της Pellenc ή με μπαταρία 12V μέσω του ειδικού μετατροπέα της Pellenc.

 

Η ισχύς της μπαταρίας είναι 2000W, το βάρος της 5.5kg(χωρίς τιράντες), η τάση 43.2V, χωρητικότητα 15Ah, αποθηκευμένη ενέργεια 700Wh, μέσος όρος ζωής πάνω από 1200 κύκλοι φορτίσεων, ο χρόνος φόρτισης 8ώρες και έχει εγγύηση 2 χρόνια. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 1 ολόκληρη ημέρα.

 

Το Olivion P230 είναι ένα εξαιρετικό ελαιοραβδιστικό, ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη και επικερδή εργασία. Με μεγάλη παραγωγικότητα, εργονομία στην χρήση, ελάχιστο κόστος κατανάλωσης, φιλικό προς το δένδρο και τον καρπό, φιλικό προς το περιβάλλον καθώς έχει μηδενικής εκπομπές.

 

 H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕΕλαιοραβδιστικό P230 Pellenc+Μπαταρία Olivion+

Ραβδιά από Ανθρακονήματα

Ηλεκτρομοτέρ Pellenc

Ισχύς 380W

Ισχύς Μπαταρίας: 2000W

Βάρος Μπαταρίας 5.5kg

Διάρκεια Μπαταρίας: 1 Ημέρα

Μήκος: 230cm

Πλάτος Χτένας: 38cm

Βάρος: 2.5kg

Επίπεδο Δονήσεων 9.9m/s²

Αποδοτική και Ελαφριά

Ιδανική για Βρώσιμη Ελιά

Προέλευση Γαλλία

 

Διαστάσεις:

Μ: 2.3cm, Π:38cm, Υ: 10cm

Διαστάσεις Μπαταρίας:

Μ: 24cm, Π:9cm, Υ: 34cm

  • Το ελαιοραβδιστικό P230 της Pellenc πλεονεκτεί για την ποιότητα του ραβδίσματος του καθώς δεν τραυματίζει ούτε το δένδρο ούτε τον καρπό. Επίσης η παραγωγικότητα του αλλά και η εργονομία που προσφέρει στον χρήστη το κάνουν το απόλυτο μηχάνημα για την συγκομιδή ελιάς.
  • Κάθε τέλος ή κάθε αρχή της περιόδου ελαιοσυγκομιδής να γίνεται τεχνικός έλεγχος και service από εξειδικευμένο συνεργείο.
  • Την περίοδο μη λειτουργίας της μπαταρίας φορτίστε την και στην συνέχεια αποθηκεύστε την. Μετά από μερικές μέρες μπαίνει από μόνη της σε φάση αργής αποφόρτισης για την προστασίας της. Σε διάστημα 3-4 μηνών εάν δεν έχει ξαναλειτουργήσει κάντε ακόμα ένα φόρτισμα πλήρους κύκλου.

Είδαν επίσης