Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Παλμικό Ελαιοραβδιστικό με Ανθρακονήματα (Ραβδιά) Agrotechnic

Τιμή: 
  • 270€

Περιγραφή

Το καινοτόμο Παλμικό Ελαιοραβδιστικό Χ.QUATRO με Ανθρακονήματα της Agrotechnic χρησιμοποιείται για την συλλογή ελιάς,  γρήγορα, ξεκούραστα και με μεγάλη απόδοση.

 

Η Μοναδική κεφαλή 4D με τετραδιάστατη κίνηση, οι ελαστικές σφαιρικές βάσεις θερμοπλαστικού και τα 32 συνολικά ραβδιά από ανθρακόνημα κάνουν το ελαιοραβδιστικό X.QUATRO ένα μοναδικό εργαλείο για το μάζεμα της ελιάς,  για χρήστες με απαιτήσεις.

 

Το συνολικό μήκος είναι 2.4m, βάρος 3.05 kg, μήκος καλωδίου 14m, 1850 rpm στροφές, ισχυρό 12V μοτέρ 400W, μέση κατανάλωση 10 Α, σωλήνα αλουμινίου και με ελάχιστη απόδοση 180-200 kg ελαιόκαρπου/ώρα.

 

Η 4D κίνηση με δόνηση, δηλαδή η ανεξάρτητη  κίνηση των 4 ημισφαιρίων επιτρέπει το ελαιοραβδιστικό να εισχωρεί στα πιο πυκνά τμήματα του δένδρου χωρίς να τα καταστρέφει, ενώ οι ειδικές ελαστικές βάσεις συνδυάζουν ελαστικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα ραβδιά είναι υψηλών αντοχών, ελαχιστοποιούν τις τριβές στο δένδρο ενώ αλλάζουν εύκολα χωρίς την χρήση ειδικών εργαλείων.

Το παλμικό ελαιοραβδιστικό X.Quatro αποτελεί την κορυφαία λύση για την συγκομιδή της ελιάς, με μεγάλες αποδόσεις, ελαφρύ για ξεκούραστη λειτουργία, δυνατό, με αντοχή στην καταπόνηση, φιλικό προς το δένδρο, πιστοποιημένο σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

H Αγροτεχνική (Αρβανιτάκης) εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ελαιοραβδιστικών από το 1982 με έδρα το Ηράκλειο. Με μια συνεχώς εξελισσόμενη πορεία παράγει σχεδιάζει και παράγει προϊόντα με μεγάλη απόδοση φιλικό προς το χρήστη και το ελαιόδενδρο.

Πηγή Πληροφοριών: Αγροτεχνική, Καδιανακης ΑΕ
Παλμικό Ελαιοραβδιστικό με Ανθρακονήματα

Τετραδιάστατη Κίνηση Δόνησης 4D

Ανεξάρτητη Κίνηση 4 Ημισφαιρίων

Ελαστικά +4Ημισφαίρια από Θερμοπλαστικό

Ραβδιά από Ανθρακόνηματα

Σωλήνας από Αλουμίνιο

Δυνατό Μοτέρ 12V-400W

Μήκος: 2.4m

Βάρος: 3.05kg

Μήκος Καλωδίου: 14m

Μέση Κατανάλωση 10A

Στροφές: 1850rpm/m

Δυνατό-Ελαφρύ- Με Μεγάλη Απόδοση

Ιδανική Λύση για την Ελαιοσυλλογή

Πιστοποίηση CE

Ακροδέκτες Υ

 

Διαστάσεις:

Μ: 240cm, Π: 38cm, Υ:22cm

  • Το Παλμικό Ελαιοραβδιστικό X.QUATRO πλεονεκτεί για την πολύ υψηλή απόδοση του, την δύναμη του, στην ξεκούραστη λειτουργία που προσφέρει στον χρήστη, στην ελάχιστη ζημιά που προκαλεί στο δένδρο, την ελάχιστη συντήρηση του. Επίσης τα υλικά υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένο μεγιστοποιούν την διάρκεια ζωής του μηχανήματος ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις διακοπές από την εργασία λόγω ζημιών.
  • Στο ξεκίνημα της εργασίας κάθε μέρα καθώς και ενδιάμεσα, για προστασία των ημισφαιρίων να ψεκάζεται με σπρέι γράσο εξωτερικά τα 4 ρουλεμάν.
  • Στο ξεκίνημα της ελαιοσυγκομιδής απευθύνεται σε εξειδικευμένα συνεργεία συντήρησης για την  ετοιμασία των μηχανημάτων
  • Αποθηκεύστε τα Μηχανήματα σε ξηρό περιβάλλον προστατευμένα από τις ακτίνες του ηλίου.

Είδαν επίσης