Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Παλμικό Ελαιοραβδιστικό με Ανθρακόνηματα (Σωλήνας-Ραβδιά) Agrotechnic

Τιμή: 
  • 310€

Περιγραφή

Το καινοτόμο Παλμικό Ελαιοραβδιστικό Χ.QUATRO CF με Ανθρακονήματα της Agrotechnic χρησιμοποιείται για την συλλογή ελιάς,  γρήγορα, ξεκούραστα και με μεγάλη απόδοση.

 

Η Μοναδική κεφαλή 4με τετραδιάστατη κίνηση, η σωλήνα του κορμού από ανθρακόνημα, οι ελαστικές σφαιρικές βάσεις θερμοπλαστικού και τα 32 συνολικά ραβδιά από ανθρακονήματα κάνουν το ελαιοραβδιστικό X.QUATRO ένα μοναδικό εργαλείο για το μάζεμα της ελιάς,  για χρήστες με απαιτήσεις. 

 

Το συνολικό μήκος είναι 2.4m, βάρος 2.85kg, μήκος καλωδίου 14m, 1850 rpm στροφές, ισχυρό 12V μοτέρ 400W, μέση κατανάλωση 10 Α και με ελάχιστη απόδοση 180-200 kg ελαιόκαρπου/ώρα.

 

Η 4D κίνηση με δόνηση, δηλαδή η ανεξάρτητη  κίνηση των 4 ημισφαιρίων επιτρέπει το ελαιοραβδιστικό να εισχωρεί στα πιο πυκνά τμήματα του δένδρου χωρίς να τα καταστρέφει, ενώ οι ειδικές ελαστικές βάσεις συνδυάζουν ελαστικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα ραβδιά είναι υψηλών αντοχών, ελαχιστοποιούν τις τριβές στο δένδρο ενώ αλλάζουν εύκολα χωρίς την χρήση ειδικών εργαλείων. Η ειδική σωλήνα του κορμού από ανθρακονήματα το κάνει ακόμα πιο ελαφρύ.

Το παλμικό ελαιοραβδιστικό X.Quatro αποτελεί την κορυφαία λύση για την συγκομιδή της ελιάς, με μεγάλες αποδόσεις, ύπερελαφρυ για ξεκούραστη λειτουργία, δυνατό, με αντοχή στην καταπόνηση, φιλικό προς το δένδρο, πιστοποιημένο σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Αγροτεχνική (Αρβανιτάκης) εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ελαιοραβδιστικών από το 1982 με έδρα το Ηράκλειο. Με μια συνεχώς εξελισσόμενη πορεία παράγει σχεδιάζει και παράγει προιόντα με μεγάλη απόδοση φιλικό προς το χρήστη και το ελαιόδεντρο.

Πηγή Πληροφοριών: Αγροτεχνική, Καδιανάκης ΑΕ


Παλμικό Ελαιοραβδιστικό με Ανθρακονήματα

Τετραδιάστατη Κίνηση Δόνησης 4D

Ανεξάρτητη Κίνηση 4 Ημισφαιρίων

Ελαστικά Ημισφαίρια από Θερμοπλαστικό

Ραβδιά από Ανθρακονήματα

Σωλήνας από Ανθρακονήματα

Δυνατό Μοτέρ 12V-400W

Μήκος: 2.4m

Βάρος: 2.85kg

Μήκος Καλωδίου: 14m

Μέση Κατανάλωση 10A

Στροφές: 1850rpm/m

Δυνατό-Ελαφρύ- Με Μεγάλη Απόδοση

Ιδανική Λύση για την Ελαιοσυλλογή

Πιστοποίηση CE

Ακροδέκτες Υ 


Διαστάσεις:

Μ:240cm, Π: 38cm, Υ: 22cm

  • Το Παλμικό Ελαιοραβδιστικό X.QUATRO πλεονεκτεί για την πολύ υψηλή απόδοση του, την δύναμη του, στην ξεκούραστη λειτουργία που προσφέρει στον χρήστη, το σωλήνα από ανθρακονήματα που το κάνει ελαφρύτερο, στην ελάχιστη ζημιά που προκαλεί στο δένδρο, την ελάχιστη συντήρηση του. Επίσης τα υλικά υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένο μεγιστοποιούν την διάρκεια ζωής του μηχανήματος ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις διακοπές από την εργασία λόγω ζημιών.
  • Στο ξεκίνημα της εργασίας κάθε μέρα καθώς και ενδιάμεσα, για προστασία των ημισφαιρίων να ψεκάζεται με σπρέι γράσο εξωτερικά τα 4 ρουλεμάν.
  • Στο ξεκίνημα της ελαιοσυγκομιδής απευθύνεται σε εξειδικευμένα συνεργεία συντήρησης για την  ετοιμασία των μηχανημάτων
  • Αποθηκεύστε τα Μηχανήματα σε ξηρό περιβάλλον προστατευμένα από τις ακτίνες του ηλίου.

Είδαν επίσης