Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Παλμικό Ελαιοραβδιστικό FLEX Ραμπαλάκος

  • Κωδικός Προϊόντος: 5482320

  • Κατασκευαστής:  ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 260€

Περιγραφή

Το Παλμικό Ελαιοραβδιστικό FLEX του Ραμπαλάκου χρησιμοποιείται για την συλλογή ελιάς,  γρήγορα, ξεκούραστα και με μεγάλη απόδοση.

 

Κατασκευασμένο από ελαστικά ημισφαίρια, με συνολικά 32 ελαστικά ραβδιά, κάθετος σωλήνας αλουμινίου, μετάδοση κίνησης με μεταλλικά γρανάζια και μοτέρ μετάδοσης κίνησης Magneti Marelli.

 

Το συνολικό μήκος είναι 2.3m, βάρος 3.3 kg, μήκος καλωδίου 14.5m, ισχυρό 12V μοτέρ 250W, μέση κατανάλωση  15Α, σωλήνα αλουμινίου και με απόδοση 200 kg ελαιοκάρπου/ώρα.

 

Το παλμικό ελαιοραβδιστικό FLEX αποτελεί ιδανική λύση για για την συγκομιδή της ελιάς καθώς συνδυάζει μεγάλες αποδόσεις, αντοχή στην καταπόνηση, δύναμη και με πιστοποίηση CE. Είναι αρκετά φιλικό προς το δένδρο καθώς τα ελαστικά του ραβδιά ελαχιστοποιούν τις τριβές στο δένδρο με αποτέλεσμα να μην το πληγώνουν.

 

Η Εταιρεία Ραμπαλάκος κατασκευάζει ποιοτικά ελαιοραβδιστικά μηχανήματα από το 1997 με έδρα τα Χανιά.

Πηγή Πληροφοριών: Ραμπαλάκος, Καδιανάκης ΑΕ

Παλμικό Ελαιοραβδιστικό FLEX

Ανεξάρτητη Κίνηση 2 Σφαιρών

Ελαστικά Ημισφαίρια

32 Ελαστικά Ραβδιά

Σωλήνας από Αλουμίνιο

Δυνατό Μοτέρ 12V-250W

Μήκος: 2.3m

Βάρος: 3.3kg

Μήκος Καλωδίου: 14,5m

Μέση Κατανάλωση 15A

Δυνατό Με Μεγάλη Απόδοση

Ιδανική Λύση για την Ελαιοσυλλογή

Πιστοποίηση CE


Διαστάσεις:

Μ:230cm, Π:37cm, Υ: 24cm

  • Το Παλμικό Ελαιοραβδιστικά FLEX πλεονεκτεί για την υψηλή του απόδοση, την δύναμη του. Τα ελαστικά ραβδιά του  το κάνουν φιλικό προς το δένδρο με ελάχιστη ζημιά κατά την συγκομιδή. Επίσης τα υλικά υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένο μεγιστοποιούν την διάρκεια ζωής του μηχανήματος ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις διακοπές από την εργασία λόγω ζημιών.
  • Στο ξεκίνημα της εργασίας κάθε μέρα καθώς και ενδιάμεσα, για προστασία των ημισφαιρίων να ψεκάζεται με σπρέι γράσο εξωτερικά τα 4 ρουλεμάν.
  • Στο ξεκίνημα της ελαιοσυγκομιδής απευθύνεται σε εξειδικευμένα συνεργεία συντήρησης για την  ετοιμασία των μηχανημάτων.
  • Αποθηκεύστε τα Μηχανήματα σε ξηρό περιβάλλον προστατευμένα από τις ακτίνες του ηλίου.

Είδαν επίσης