Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Εκτοξευτήρας Ρυθμιζόμενος 427B NaanDan Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4834022

  • Κατασκευαστής:  NaanDanJain
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 8,43€

Περιγραφή

Εκτοξευτήρας Κρουστικός Ρυθμιζόμενου Κύκλου 427B της Naandan Rivulis χρησιμοποιείτε για την άρδευση υπαίθρων καλλιεργειών σε μεσαίες αποστάσεις. Σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό με 1/2¨ αρσενικό σπείρωμα, μπαγιονετ ακροφύσια για ευκολία στην αλλαγή και την συντήρηση, πλαστικά με αντοχή στην διάβρωση, τον ήλιο και τα χημικά. Αντοχή στα φραξίματα και τον άνεμο. Μόνο ακροφύσιο  και με τρισδιάστατο βραχίωνα για περισσότερη διασπορά των σταγόνων. Ο εκτοξευτήρας 427 είναι σχεδιασμένος για την τοποθέτηση του στην άκρη το χωραφιού, ρυθμίζοντας στον έτσι ώστε οι δέσμη του νερού να λειτουργεί μόνο εντός της αρδευόμενης περιοχής και να μην ξεφεύγει σε γειτονικά χωράφια.

 

Πίεση Bar

Παροχή m³/h

Διάμετρος m

2

0.510

23

3

0.63

24

4

0.72

25

 

ΝAANDANJAIN παγκόσμια εταιρία κατασκευής προϊόντων άρδευσης με παράδοση στον σχεδιασμό εκτοξευτήρων. Με μια ολοκληρωμένη γκάμα στα προϊόντα άρδευσης η NAANDANJAIN είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην άρδευση υπαίθριων καλλιεργειών και θερμοκηπίων.

Πηγή Πληροφοριών: NAANDANJAIN


Εκτοξευτήρας Κρουστικός Ρυθμιζόμενου Κύκλου

Άρδευση σε Μεσαίες Αποστάσεις

Μονό Ακροφύσιο Μακρινής Δέσμης

Ακροφύσιο 3mm(Κόκκινο)

Ιδανικό για Ακριανά Σημεία

Βραχίονας Διάσπασης Ακτίνας

Είσοδος Νερού Σπείρωμα 1/2¨ Αρσενικό

Μέση Διάμετρος 20 m

Μέση Παροχή 0.5 m³/h

Πίεση Λειτουργίας 2-4 bar

Πλαστικό Σώμα

Αντοχή στο Ήλιο, την Διάβρωση, τα Χημικά

 

Διαστάσεις:

Μ :12cm, Π: 4cm, Ύ: 11.5cm

Βάρος: 0.05kg

  • Η απόσταση μεταξύ των εκτοξευτήρων  τόσο πάνω στην γραμμή όσο και από γραμμή σε γραμμή πρέπει να είναι όσο και η ακτίνα του.
  • Στο ξεκίνημα της κάθε γραμμής αλλά και στην κάθε άκρη του χωραφιού σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί ρυθμιζόμενου κύκλου εκτοξευτήρας να ξεκινάει περίπου από το μισό της ακτίνας του.
  • Προτείνετε να τοποθετήσετε τους εκτοξευτήρες σε ορθογώνια διάταξη με μισού κύκλου ρύθμισης στις άκρες, για ακρίβεια και ομοιομορφία στην άρδευση και εξοικονόμηση νερού.