Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Γωνία Ρακόρ με Πέλμα 16ΑΤΜ Φ20Χ1/2"

  • Κωδικός Προϊόντος: 4655820

  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2,39€

Περιγραφή

Η Γωνία με Πέλμα  Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος σε γωνία μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου PE με την δυνατότητα στήριξης στε σταθερό σημείο.


Με υψηλή αντοχή στην πίεση έως 16 bar, περιλαμβάνει υδραυλικό δακτύλιο στεγάνωσης (όσο υψηλότερη πίεση τόσο καλύτερα στεγανώνει), ισχυρό άγκιστρο συγκράτησης της σωλήνας, κατάλληλο και για πόσιμο νερό. Διαθέσιμη διατομή Φ20Χ1/2".


Η γωνία έχει πέλμα για την δυνατότητα στερέωσης της σε σταθερό σημείο όπως τοίχος, περικόχλιο  με γαλάζιο χρώμα και κύριο σώμα μαύρο. Με προστασία στην ηλιακή ακτινοβολία, ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει λιπαντική ουσία που το κάνει ακόμα πιο εύκολη την τοποθέτηση του. Πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμού όπως, KIWA, IIP, WATERMARK, DVGW, SWGV, WRAS κ.α..


Η Γωνία με Πέλμα αποτελεί ιδανική λύση σε αρδευτικά δίκτυα με υψηλές πιέσεις, γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και άριστη στεγάνωση.
Γωνία Ρακόρ με Πέλμα

Σύνδεσμος Μεταξύ Σωλήνας κ Εξαρτήματος

Με Πέλμα για Στήριξη σε Σταθερό Σημείο

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 16 bar

Διατομή Φ20Χ1/2" Θηλυκό

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Υδραυλικό Δακτύλιο Στεγάνωσης

Ισχυρό Άγκιστρο

Χρώμα Γαλάζιο-Μαύρο

Ηλιακή Προστασία UV

Κατάλληλο για Πόσιμο Νερό

Προέλευση Ιταλία

  • Το εξάρτημα πλεονεκτεί για την υψηλή αντοχή του στην πίεση και συγκράτησης του σωλήνα, στην γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, στον υδραυλικό δακτύλιο στεγάνωσης.
  • Να χρησιμοποιείται για σωλήνες σκληρούς 
  • Τοποθετείται ξεβιδώνοντας το γαλάζιο περικόχλιο, το οποίο στην συνέχεια περνάμε εξωτερικά του σωλήνα όπως και το λευκό άγκιστρο συγκράτησης με την σωστή φορά. Στην συνέχεια τοποθετούμε τον  σωλήνα μέσα στο ρακόρ μέχρι να τερματίσει στο βάθος του. Σημαντική λεπτομέρεια είναι η άκρη της σωλήνας να περάσει τον εσωτερικό δακτύλιο στεγάνωσης και να τερματίσει στο βάθος του ρακόρ. Τέλος φέρνουμε το άγκιστρο σε επαφή με το υπόλοιπο σώμα του ρακορ και σφίγγουμε το περικόχλιο με τα χέρια σε μικρές διατομές ή με την βοήθεια κλειδιού ή κάβουρα στις μεγαλύτερες.
  • Προσοχή η άκρη της σωλήνας να είναι ευθεία κάθετα κομμένη.
  • Είδαν επίσης