Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Δίχτυ Μόνιμης Στρώσης

  • Κωδικός Προϊόντος: 5660121

  • Κατασκευαστής:  Δίχτυα Κρήτης
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 125€

Περιγραφή

Το Δίχτυ Μόνιμης Στρώσης  των Διχτυών Κρήτης χρησιμοποιείται για την συλλογή της Ελιάς σε καλλιέργειες όπου η συγκομιδή δεν γίνεται με μηχανικά μέσα αλλά με φυσική πτώση στην πάροδο του χρόνου.

 

Το Δίχτυ είναι κατασκευασμένο από ισχυρό νήμα (HDPE Monofil) μαύρου χρώματος, εξαιρετικά μαλακό για ευκολία στην τοποθέτηση και σταθεροποιητές UV για αντοχή στην πολύμηνη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Οι ενισχυμένες ούγιες στην άκρη και στην μέση το κάνουν ακόμα πιο ανθεκτικό στην καταπόνηση και το τράβηγμα. Το πρωτογενές υλικό του διχτυού είναι καθαρές και παρθένες ύλες, όχι ανακυκλωμένες.

 

Το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 60gr, το πλάτος του 4m και το μήκος 100m. Με πρακτική συσκευασία που μοιάζει σαν «κιβώτιο» για ευκολία στην μεταφορά και την τοποθέτηση. Το δίχτυ είναι πιστοποιημένο για τρόφιμα.

 

Το δίχτυ αποτελεί ιδανική λύση για καλλιέργειες ελιάς συνήθως μεγαλόκαρπες (χοντροελιές) όπου στρώνονται τα δίχτυα και μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χωράφι μέχρι να «πέσουν» όλοι οι καρποί φυσικά, συνήθως ένα διάστημα 3-5 μηνών.  

 

Δίχτυα Κρήτης από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής από HDPE monofilament στον κόσμο με έδρα το Ηράκλειο. Τα Δίχτυα Κρήτης παρέχουν μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων στον Γεωργικό και Κατασκευαστικό Χώρο

Πηγή Πληροφοριών: Δίχτυα Κρήτης, Καδιανάκης ΑΕ


Δίχτυ Μόνιμης Στρώσης

Μαύρο Χρώμα

Από Ισχυρό Νήμα

Μαλακό

Πλάτος 4m

Μήκος 100μ

Βάρος 60gr/m²

Αντοχή ≥15Ν

Πιστοποιημένο για Τρόφιμα

Χρησιμοποιείται για την Συλλογή Ελιάς με Φυσική Πτώση


Διαστάσεις Δέματος:

Μ:100 Π:4 

Βάρος: 24kg

  • Χρησιμοποιείται απλώνοντας το δίχτυ στο έδαφος, κόβοντας το ρολό σε κομμάτια  όσο το όριο της φούντας της  ελιάς. Μένει εκεί μέχρι να πέσουν όλοι οι καρποί (με την πάροδο του χρόνου). Συνήθως αυτή η περίοδο διαρκεί από 3-5 μήνες. Ενδιάμεσα γίνεται 2-3 φορές συγκομιδή της ελιάς μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου. 

Είδαν επίσης