Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Δίχτυ Στήριξης Ανθοκομίας

  • Κωδικός Προϊόντος: 5660694

  • Κατασκευαστής:  Tenax
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 85€

Περιγραφή

Το Δίχτυ Στήριξης Ανθοκομίας χρησιμοποιείται για την οριζόντια στήριξη καλλιεργειών όπως γαρίφαλα, τριαντάφυλλα, κρίνα γλαδιόλα κ.α.


 Παράγεται από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο και παράγεται μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας διπλής διαστολής που εξασφαλίζει βέλτιστη αντοχή και μέγιστη διάρκεια ζωής.


Η διάσταση του είναι 0.68mΧ1000m, λευκού χρώματος, με τέσσερα μεγάλα μάτια  15Χ17cm. Με προστασία UV στη  υπεριώδη ακτινοβολία, με αντοχή στα βακτήρια, την μούχλα και τα χημικά.


Το δίχτυ είναι ελαφρύ, υψηλής αντοχής και εύκολο στην τοποθέτηση του. Τοποθετείται οριζόντια στην ανθοκομία και βοηθάει για μια πλούσια ανάπτυξη των φυτών.


Πλεονεκτεί γιατί αυξάνει την αξία της παραγωγής με υγιή και ίσια λουλούδια, βελτιστοποιεί την ανάπτυξη και την διανομή των φυτών, κάνει την κοπή και την συγκομιδή πιο εύκολη, μεγιστοποιεί τον χώρο, ενώ μειώνει σημαντικά την εργασία σε σχέση με άλλους τρόπους στήριξης.


Πηγή Πληροφοριών: Tenax, Καδιανάκης Α.Ε

Δίχτυ Στήριξης Ανθοκομίας

Οριζόντια Στήριξη

Πολυπροπυλένιο

Χρώμα Λευκό

Πλάτος:0.68m

Μήκος: 1000m

4 Μάτια 15Χ17cm

Προστασία UV στον Ήλιο

Ελαφρύ, Εύκολο στην Τοποθέτηση

Υψηλή Αντοχή σε Τέντωμα, Χημικά κ Ασθένειες

Χρήση για Γαρύφαλλα, Τριαντάφυλλα, Γλαδιόλα κ.α.

Βάρος: 8.2kg

Προέλευση Ιταλία


Διαστάσεις Ρολού:

Δ: 30cm, Υ:90cm


  •     Τεντώστε το οριζόντιο δίχτυ  και στερεώστε τα σε ορθοστάτες τοποθετημένους κάθετα πάνω στις κεφαλές και στις ενδιάμεσες θέσεις που τοποθετούνται κατά μήκος των πλευρών του χώρου, σε απόσταση δύο έως πέντε μέτρων, ανάλογα με τον τύπο καλλιέργειας
  •   Κατά τη διάρκεια των διαφόρων φάσεων ανάπτυξης και ανάπτυξης, συνεχίστε να προσθέτετε νέα επίπεδα οριζόντια

Είδαν επίσης