Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Δίχτυ Ελαιοσυλλογής 8Χ12 Vedema Eco (100gr)

  • Κωδικός Προϊόντος: 5660270

  • Κατασκευαστής:  Δίχτυα Κρήτης
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 50€

Περιγραφή

Το Δίχτυ Ελαιοσυλλογής Vedema Eco των Διχτυών Κρήτης χρησιμοποιείται για την συλλογή της Ελιάς σε καλλιέργειες με μηχανικά μέσα.

 

Το Δίχτυ είναι κατασκευασμένο από ισχυρό νήμα (HDPE Monofil) πράσινου χρώματος, εξαιρετικά μαλακό για ευκολία στην τοποθέτηση και σταθεροποιητές UV για αντοχή  στην έκθεση της ηλιακής ακτινοβολίας. Το δίχτυ είναι πυκνοπλεγμένο στις 2 άκρες ενώ οι 2 άλλες άκρες έχουν ενσωματωμένη πυκνή λωρίδα που αναγράφονται οι διαστάσεις του δικτυού με αποτέλεσμα να το κάνουν ακόμα πιο ανθεκτικό στην καταπόνηση και το τράβηγμα. Το πρωτογενές υλικό του διχτυού είναι από καθαρές και παρθένες ύλες, όχι ανακυκλωμένες.

 

Το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 100gr, η διαθέσιμη διάσταση είναι 8X12m και η συσκευασία είναι σε τεμάχια ή σε δέμα 3 τεμαχίων. Το δίχτυ είναι πιστοποιημένο για τρόφιμα.

 

Το Δίχτυ Vedema Eco είναι το κορυφαίο ελαιόδιχτο της αγοράς με ισχυρές αντοχές στην καταπόνηση. Με πυκνή πλέξη το δίχτυ απευθύνεται σε αγρότες με απαιτήσεις για εδάφη όπως πετρώδη και ξυλώδη.

 

Δίχτυα Κρήτης από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής από HDPE monofilament στον κόσμο με έδρα το Ηράκλειο. Τα Δίχτυα Κρήτης παρέχουν μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων στον Γεωργικό και Κατασκευαστικό Χώρο

Πηγή Πληροφοριών: Δίχτυα Κρήτης, Καδιανάκης ΑΕΔίχτυ Ελαιοσυλλογής Vedema Eco

Πράσινο Χρώμα

Από Ισχυρό Νήμα

Μαλακό

Διαστάση 8X12m

Βάρος 100gr/m²

Αντοχή ≥15Ν

Πιστοποιημένο για Τρόφιμα

Χρησιμοποιείται για την Συλλογή Ελιάς

Βάρος: 9.6 kg

  • Το Δίχτυ Vedema Eco Πλεονεκτεί για την Πυκνή του Πλέξη που το κάνει  ισχυρό σε δύσκολα εδάφη, αλλά και την καταπόνηση από το τράβηγμα, το βάρος του καρπού, του βάρους των μηχανημάτων και του ανθρώπου. 

Είδαν επίσης