Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Δίχτυ Ελαιοσυλλογής 8Χ12 Gold PADANO (95gr)

  • Κωδικός Προϊόντος: 5660180

  • Κατασκευαστής:  PADANO RETIFICIO
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 105€

Περιγραφή

Το Δίχτυ Ελαιοσυλλογής Gold της Padano Retificio χρησιμοποιείται για την συλλογή της Ελιάς σε καλλιέργειες με μηχανικά μέσα.

 

Το Δίχτυ είναι κατασκευασμένο από ισχυρό νήμα (HDPE Monofil) χρυσού χρώματος, εξαιρετικά μαλακό για ευκολία στην τοποθέτηση και σταθεροποιητές UV για αντοχή  στην έκθεση της ηλιακής ακτινοβολίας. Το δίχτυ είναι πυκνοπλεγμένο στις 2 άκρες ενώ οι 2 άλλες άκρες έχουν ενσωματωμένη πυκνή λωρίδα που αναγράφονται οι διαστάσεις του δικτυού με αποτέλεσμα να το κάνουν ακόμα πιο ανθεκτικό στην καταπόνηση και το τράβηγμα. Το πρωτογενές υλικό του διχτυού είναι από καθαρές και παρθένες ύλες, όχι ανακυκλωμένες. Κατάλληλο και για βιολογική γεωργία.


Το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 95gr, η διαθέσιμη διάσταση είναι 8X12m και η συσκευασία είναι σε τεμάχια ή σε δέμα 4 τεμαχίων. Το δίχτυ είναι πιστοποιημένο για τρόφιμα. Η παραγωγή του γίνεται εξολοκλήρου στην Ιταλία.

 

Το "Χρυσό" δίχτυ είναι το κορυφαίο γνήσιο ιταλικό΄΄  ελαιόδυχτο της αγοράς συνδυάζοντας χαμηλό βάρος με ισχυρές αντοχές. Με πυκνή πλέξη το δίχτυ απευθύνεται σε αγρότες με απαιτήσεις για εδάφη όπως πετρώδη και ξυλώδη.

 

Padano Retificio εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής ποιοτικών διχτυών που χρησιμοποιούνται στην γεωργία, στις κατασκευές και τον αθλητισμό με έδρα την Ιταλία,


Πηγή Πληροφοριών:  Καδιανάκης ΑΕΔίχτυ Ελαιοσυλλογής Gold

Κίτρινο Χρώμα

Από Ισχυρό Νήμα

Μαλακό

Διάσταση 8X12m

Βάρος 95gr/m²

Πιστοποιημένο για Τρόφιμα

Ισχυρές Αντοχές-Χαμηλό Βάρος

Χρησιμοποιείται για την Συλλογή Ελιάς

Βάρος: 9.12 kg

Κατασκευασμένο 100% στην Ιταλία

  • Το Δίχτυ  Gold Πλεονεκτεί για την Πυκνή του Πλέξη που το κάνει  ισχυρό σε δύσκολα εδάφη, αλλά και την καταπόνηση από το τράβηγμα, το βάρος του καρπού, του βάρους των μηχανημάτων και του ανθρώπου. Συνδυάζοντας το και με το χαμηλό βα΄ρος του αποτελεί ενα απο το κορυφαία διχτυα στην αγο΄ρα.