Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Διακλάδωση 3 Παροχών 2934-26 Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4835260

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 4,61€

Περιγραφή

Η Διακλάδωση 3 Παροχών 2934-26 Gardena χρησιμοποιείται για την σύνδεση 3 ταχυσυνδέσμων και την λειτουργία ενός επιπλέον λάστιχου.


Κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Εξωτερικά στα τρεία σημεία σύνδεσης περιλαμβλάνει O-ring  για την άριστη στεγάνωση με τον ταχυσύνδεσμο. Αντέχει σε συνθήκες παγετού.


Τοποθετείται στα εξαρτήματα με  ταχυσύνδεσμο εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της Gardena ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Η διακλάδωση συνδυάζεται με ταχυσυνδέσμους και αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορη και άνετη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχων με ένα απλό τράβηγμα.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΔιακλάδωση 3 Παροχών Gardena

3 Θέσεις για Ταχυσυνδέσμους

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Βάρος 10gr

Ιδανικό για τα Λάστιχα Κήπου

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις:

Μ:6cm, Π:6cm, Υ:1.8cm  • Η διακλάδωση είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Τοποθετήστε τους  ταχυσύνδεσμους πάνω στην διακλάδωση  με μια ελαφριά κίνηση προς το μέρος της.

Είδαν επίσης