Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Δεξαμενή Ανοξείδωτη Κώνικο Πυθμένα 500 lit

  • Κωδικός Προϊόντος: 8561307

  • Κατασκευαστής:  Bougas Tank
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα - Αποστολή κατόπιν συνεννόησης
  • Μεταφορά: Κατόπιν συνεννόησης
Τιμή: 
  • 525€

Περιγραφή

Κορυφαίας ποιότητας Δεξαμενή Ανοξείδωτη (Inox) 500 lit με καπάκι ανοικτού τύπου και Κώνικο πυθμένα για Ελαιόλαδο και Κρασί. Λαμαρίνα από ανοξείδωτο χάλυβα ASTM304 (18/10) EN 1.4301. Η ποιότητα της επιφάνειας εσωτερικά και εξωτερικά είναι λείος καθρέπτης (En 2R, ASTMBA), με αποτέλεσμα η λεία επιφάνεια να μην επιτρέπει την κατακράτηση υπολειμμάτων ελαιολάδου ή κρασιού, ή να δημιουργεί κρυφά σημεία τα οποία να μην μπορούν να καθαριστούν κατά το νέο γέμισμα. Επιπλέον το καθρέφτισμα βοηθάει στον έλεγχο του δοχείου από υπολείμματα, αφού η υγιεινή κατάσταση του δοχείου είναι σημαντική και για την σωστή διατήρηση του λαδιού ή του κρασιού. Οι ενώσεις της δεξαμενής είναι με συγκόλληση μεθόδου TIG (GTAW). Συμπεριλαμβάνονται 2 κάνουλες 3/4¨. 


Το καπάκι έχει πολύ καλή εφαρμογή στο δοχείο λόγω του ειδικού γυρίσματος στην άκρη κατά την κατασκευή. Σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί ότι η παροχή είναι κολλητή πάνω στο δοχείο και με βαθύ σπείρωμα, έτσι δεν υπάρχουν διαρροές, η κάνουλα έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή και όταν χρειαστεί αντικατάσταση της κάνουλας δεν υπάρχει ο κίνδυνος να κατεστράφη η παροχή αφού είναι ένα ενιαίο σώμα με την δεξαμενή.


Η δεξαμενή είναι κατασκευασμένη με κωνικό πυθμένα, με μια παροχή 3/4" στο πλάι και μια παροχή 3/4" κάτω απο τον κώνο με σκοπό τον καθαρισμό του υλικού. Επίσης στην δεξαμενή έχουν τοποθετηθεί βάση στήριξης. 


 Βougas Tanks η κορυφαία ελληνική εταιρεία κατασκευής ανοξείδωτων δοχείων και δεξαμενών. Η κατασκευές γίνονται με σύγχρονες και αυτόματες διαδικασίες παραγωγής που διασφαλίζουν υψηλή και επαναλαμβανόμενη ποιότητα. Τα προϊόντα της Bougas Tank αποτελούν την αξιόπιστη λύση στην αποθήκευση, ελαιολάδου, οίνου και μελιού.

 

Πηγή Πληροφοριών: Bougas Tank. Καδιανακης ΑΕ

Δεξαμενή INOX 18/10, 304

Χωρητικότητα 500 litr

Ενώσεις με Συγκόλληση TIG

Επιφάνεια Λεία Καθρέπτης

Κωνικός Πυθμένας

Καπάκι Ανοικτού Τύπου με Χερούλι

1 Παροχή 3/4"

1 Παροχή για Καθαρισμό 3/4"

Συμπεριλαμβάνονται 2 Κάνουλες 3/4’’

Διάμετρος: 72 cm

Ύψος με Βάση 160 cm

  • Οι δεξαμενές με συγκόλληση σε σχέση με τις πρεσαριστές (αναδιπλούμενες) αποτελούν πιο αξιόπιστη λύση στην μόνιμη αποθήκευση.  Είναι 100% στεγανές και δεν αφήνουν κενό εσωτερικά του πυθμένα που αφήνουν οι αναδιπλούμενες , με αποτέλεσμα αυτό το κενό να μην μπορεί να καθαριστεί και να γίνεται εστία μολύνσεων. Ιδιαίτερα για Κρασί προτείνονται μόνο οι συγκολλητές δεξαμενές.
  • Η χρήση της δεξαμενής για κρασί απαιτεί την χρήση ανοξείδωτου πλωτήρα για αεροστεγές κλείσιμο. Ο πλωτήρας πλέει πάνω στο κρασί αφήνοντας ένα μικρό κενό ανάμεσα στα τοιχώματα της δεξαμενής αυτό κενό κλείνει είτε με την χρήση παραφινέλαιου, είτε με τον ειδικό πνευματικό πλωτήρα.
  • Σε κάθε νέο γέμισμα της δεξαμενής να καθαρίζεται καλά με σαπούνι και τρίψιμο ώστε να μην μένουν υπολείμματα από την προηγούμενη χρήση.