Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

ATUSA

Γωνία Θηλυκή Γαλβανιζέ

rating

0,58€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,47€

Η Γαλβανιζμένη  Θηλυκή Γωνία χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών σπειρωμάτων σε γωνία 90° για  εξαρτήματα όπως βάνα, μαστό, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένη από ελατό χυτοσίδ..

Γωνία Αρσενική-Θηλυκή Γαλβανιζέ

rating

0,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,6€

Η Γαλβανιζμένη Αρσενική-Θηλυκή Γωνία χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο ίδιων  σπειρωμάτων σε γωνία 90° για  εξαρτήματα όπως βάνα, μαστό, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένη από ελατό χυ..

Ταφ Θηλυκό Γαλβανιζέ

rating

0,66€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,53€

Το Θηλυκό Γαλβανιζμένο Ταφ χρησιμοποιείται για την σύνδεση τριών αρσενικών σπειρωμάτων με ίδια διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, μαστός κ.α., αλλά και την δημιουργία παροχών ή την σύνδεση με..

Μαστός Γαλβανιζέ

rating

0,67€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,54€

Ο Γαλβανιζμένος  Μαστός χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών σπειρωμάτων σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνιά, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένος από ελατό χυτοσίδηρο σύμφωνα με τα διεθνή ..

Συστολή Αμερικής Γαλβανιζέ

rating

0,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,76€

Η Γαλβανιζμένη  Συστολή Αμερικής χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο  σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α. ή για την μείωση ή την αύξηση της διάστα..

Συστολή Αγγλίας Γαλβανιζέ

rating

1,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,98€

 H Γαλβανιζμένη  Συστολή Αγγλίας   χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α.   Κατασκε..

Ρακορ Γαλβανιζέ Θηλυκό Κώνου

rating

3,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,63€

Το Γαλβανιζμένο Θηλυκό Ρακόρ κώνου χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών σπειρωμάτων σε σταθερό σημείο για  εξαρτήματα όπως βάνα, μαστό, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένο από ελατό χυ..

Σταυρός Θηλυκός Γαλβανιζέ

rating

2,79€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,25€

Ο  Θηλυκός Γαλβανιζμένος Σταυρός χρησιμοποιείται για την σύνδεση τεσσάρων αρσενικών σπειρωμάτων με ίδια διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, μαστός κ.α., αλλά και την δημιουργία παροχών ή τη..

Τάπα Αρσενική Γαλβανιζέ

rating

0,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,41€

Η Γαλβανιζμένη Αρσενική  Τάπα χρησιμοποιείται για το κλείσιμο εξαρτημάτων με θηλυκό σπείρωμα.    Κατασκευασμένη από ελατό χυτοσίδηρο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφέ..

Τάπα Θηλυκή Γαλβανιζέ

rating

0,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,61€

Η Γαλβανιζμένη Θηλυκή Τάπα χρησιμοποιείται για το κλείσιμο εξαρτημάτων με αρσενικό σπείρωμα.   Κατασκευασμένη από ελατό χυτοσίδηρο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Με &..

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)